Фотозвіт з семінару PROKRASA і Erayba Professional (16.04.2021)

Категорії
Категорії

Зміна сезону - гідний привід для зміни іміджу. І ми знаємо, як це зробити не тільки стильно і красиво, але і піклуючись про здоров'я. Тому, 16 квітня разом з Erayba Professional ми провели цікавий семінар-практикум про новітні розробки бренду в щадному фарбуванні волосся.

Відповідно до програми навчального семінару відбулася презентація та застосування нових відтінків палітри Erayba Gamma Next, в тому числі і суперблондов. Піднімалися питання:

  • правильного змішування відтінків,
  • конструювання квітів існуючої палітри,
  • можливість поєднання між собою різних лінійок.
  • одночасне фарбування і захисний догляд за волоссям за допомогою системи Erayba Wellplex і барвниками Cool Color.
  • експрес-процедура дзеркального відновлення волосся з серією Erayba Nutriactive.

Теорія без практики швидко забувається, тому на наших семінарах завжди значна частина часу відводиться під втілення отриманих знань в життя. Завдяки присутнім моделям вдалося негайно відпрацювати описані вище варіанти і техніки.

Навчала, надихала, ділилася новинами з аудиторією і проводила семінар національний технолог Erayba Professional - Олена Нестеренко (практикуючий перукар-стиліст, учасник Ukrainian Fashion Week, призер конкурсу колористів Color Life 2013, Невські береги, м.Санкт-Петербург).

Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)Семінар PROKRASA та Erayba Professional (16.04.2021)

Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Поки немає відгуків