BaByliss PRO Vibe FX - масажер для салону?

Категорії
Категорії

BaByliss PRO - один з топових і найстаріших в виробників професійних інструментів для перукарів, Барбера і стилістів. В асортименті виробника представлені плойки, прасування, фени, машинки, тримери, шейвера, різні Мультистайлер і велика кількість аксесуарів.

Ще 5 місяців тому на офіційному сайті виробника почали з'являтися натяки на ще одну новинку - масажер BaByliss PRO FXSM1GE Vibe FX! А на початку травня на своїх сторінках в Facebook і Instagram французька компанія почала «підігрівати» інтерес передплатників фотографіями масажера і, нарешті 10 травня був представлений короткий тизер з презентацією новинки!

Відзначимо, що новий масажер від BaByliss PRO - це новинка для європейського ринку, але давно не новинка для ринку США, де він давно і, начебто, успішно продається. До речі, є підстави розраховувати, що у нас буде точно така ж версія з такими ж технічними характеристиками, тільки з іншим адаптером живлення і виделкою.

Отже про американську версії масажера BaByliss PRO відомо наступне. Вага 529 грам, тобто на рівні якоїсь провідний машинки з магнітним мотором. При цьому харчування комбіноване - від вбудованого Li-Ion акумулятора і від мережі. Зарядка за 60 хвилин забезпечує 1.5 години безперервної роботи. Усередині встановлений роторний Бесщеточний мотор. Передбачено 2 рівня інтенсивності вібрації High і Low.

На жаль, інформації про терміни поставки масажера BaBylis PRO поки немає. Новинка може з'явиться в продажу як в найближчі пару місяців, так і після європейської виставки б'юті-індустрії в італійській Болоньї, яка в цьому році запланована на вересень. За цінами, відповідно, також немає інформації. На американських сайтах розліт цін від 95 до 145 $.

Чи потрібен цей масажер в салонах? Думаємо - так! Масаж шийно-комірцевої зони, області голови або особи можна включити в стандартні послуги миття голови або гоління. Це дозволить підвищити рівень сервісу в салоні без значних витрат часу на навчання майстрів. Та й в цілому, поява нових послуг, обладнання та інструментів - це безумовно плюс, який дозволяє розвиватися б'юті-індустрії в цілому!

Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Поки немає відгуків