Wahl Legend Cordless – бездротова «легенда»!

Категорії
Категорії

Виробники перукарських інструментів явно захопилися ідеєю з тизерами та таємничими анонсами своїх нових продуктів для підігріву аудиторії.

Цього разу на своїй офіційній сторінці в Instagram відзначилися Wahl із новою бездротовою машинкою! 6 серпня компанія опублікувала пост із відео, яке демонструвало контури нової моделі. А з 13 серпня вже були опубліковані відеоролики з назвою та різноманітні фото реальної машинки.

Машинка Wahl Legend Cordless

Отже, не мучимо! Нова машинка для стрижки – це Wahl Legend Cordless, яка продовжує ідею бездротових та надуспішних моделей Wahl Super Taper Cordless, Magic Clip Cordless та Senior Cordless. Це повністю такий самий форм-фактор з усіма, властивими йому, перевагами та недоліками.

Машинка Wahl Legend Cordless

Якщо коротко і з часткою сарказму, то Legend Cordless - це бездротовий Magic Clip і декором в провідному стилі Legend, важелем регулювання і вмикачем-вимикачем від лімітованих версій. Збирали, зважаючи на все, з того, що залишилося на виробництві! 😅 Якщо ж серйозно, то дизайн корпусів у бездротових Wahl дуже симпатичний і зручний в роботі.

НОЖОВИЙ БЛОК

У Wahl Legend Cordless буде встановлений ножовий блок із діапазоном регулювання висоти зрізу від 0.7 до 1.7 мм. Нагадаємо, що у провідний Wahl Legend ножовий блок розрахований на регулювання від 0.5 до 2.9 мм. Невеликий діапазон регулювання з “глибокими” зубами та “подовженими санками” без поділок призначений для створення максимально плавних переходів.

МОТОР І АВТОНОМНІСТЬ

Виробник повідомляє лише про покращений DC-мотор. Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечуватиме мотору більше 60 хвилин роботи від одного заряду. Повний заряд акумулятор буде набирати за 100 хвилин від нового зарядного пристрою на 5 В (з сірим наконечником на шнурі), яким оснащуватимуться всі машинки з літій-іонними акумуляторами, випущені з середини 2020 року.

КОМПЕКТАЦІЯ

У комплект поставки будуть традиційні масло для ножів, щіточка для чищення, ковпачок для ножа, а також 8 насадок. Сподіваємося, що для України, як і для США та Великої Британії, у комплекті будуть йти Premium Combs. Що ж до нещодавно представленої підставки для зарядки Wahl Charge Stand, то виробник ясно дає зрозуміти, що її доведеться купувати окремо.

КОЛИ ЧЕКАТИ НОВИНКУ

У США машинка Wahl Legend Cordless була представлена на Cosmoprof North America 2021, яка проводилася з 29 по 31 серпня. В Україні презентація машинки буде на виставці InterCHARM Україна 2021 з 22 по 24 вересня. Звичайно, презентація – це не поява у продажу, але ми намагатимемося максимально швидко надати машинку нашим клієнтам! Імовірно, перші поставки будуть у листопаді-грудні. Слідкуйте за новинами!

Рекомендовані товари
Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Сергей
18.09.2021
Коментар
А информация по цене какая-то есть?
PROKRASA
20.09.2021
Коментар
Сергей, пока есть только официальная цена для США - 149 USD. Наши цены обычно отличаются, поэтому пока ждём!