Wahl 5 Star Barber Dryer - новий фен для Барбер!

Категорії
Категорії

5 травня 2021 року в своїх соціальних мережах компанія Wahl анонсувала новий фен. Новинка отримала назву Wahl 5 Star Barber Dryer. На момент анонса ніякої точної інформації за технічними характеристиками, комплектації і вартості новинки ні на американському, ні на європейському сайті немає. Але деякі висновки можна вже зробити на підставі короткого опублікованого відеоролика c зображеннями нових фенів.

За зовнішнім виглядом Wahl 5 Star Barber Dryer явно успадковує дизайн фенів середини минулого століття. Досить прямі лінії без якихось футуристичних вигинів. Тим не менш, ми знаємо, наскільки зручними можуть зробити такий дизайн фахівці Wahl. Корпус, швидше за все, буде виконаний з полірованої нержавіючої сталі, а ручка і кріплення фільтра - пластикові. Довжина шнура і вага залишаються поки загадкою.

Набір режимів роботи в новому фені Wahl 5 Star Barber Dryer буде таким же, як і в більшості професійних фенів - 2 швидкості подачі повітря, 2 температури нагріву і можливість повністю відключити нагрів. Окремо також передбачена кнопка Cold Shot для короткочасного і швидкого перемикання в холодний режим. Не виключено, що при її натисканні швидкість повітряного потоку буде додатково збільшуватися.

Новинка від такого виробника, в його топової лінійці інструментів - це безумовно цікаво! З нетерпінням чекаємо Wahl 5 Star Barber Dryer! Хоча є і причини для скепсису. Справа в тому, що Wahl ніколи серйозно не займалися розробкою і розвитком лінійки професійних фенів. Всі попередні моделі їх фенів робилися на виробництвах партнерів і на підставі вже існуючих моделей. Може бути тому новинка схожа на прямого конкурента BAB8000IE Steel FX від BaByliss PRO ?

Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Поки немає відгуків