Як відрізнити оригінал від підробки?

Категорії
Категорії

Придбати якісну, оригінальну і при цьому доступну машинку для стрижки – цілком зрозуміле бажання будь-якого покупця. І, щоб задовольнити це бажання, ми підготували статтю про те, як відрізнити найоригінальнішу найпопулярнішу машинку для стрижки – Moser 1400.

Чому підробляють Moser 1400?

Все досить просто! Підробляють наймасовіші товари, на які є попит, а класична машинка для стрижки Moser 1400 – це один із найпопулярніших інструментів для стрижки в Мирі. Достатньо поглянути на пару цифр про неї:

  • випускається із 1962 року;
  • виготовлено понад 50 мільйонів штук;
  • поставляється більш ніж у 100 країн світу.

Оригінальні Moser 1400 і зараз виробляється тільки в Німеччині, комуні Унтеркірнах, район Шварцвальд-Бар.

Як відрізнити оригінальну Moser 1400 від підробки?

У більшості подібних статей в інтернеті йдеться про зовнішні відмінності між оригіналом та підробкою. Виробники підробок теж знають про ці відмінності і сьогодні-завтра їх усунуть – стаття стане марною і питання знову актуальним. Тому ми зосередимося на найнадійніших, на наш погляд, способах:

Перевірка серійного коду.

На задній частині всіх оригінальних машинок, випущених з 2020 року, є спеціальний код. Наявність коду сама по собі нічого не означає, але код індивідуальний для кожної машинки і його можна перевірити за 🔗посиланням .

Расположение кода на корпусе машинке.
Розташування коду на корпусі машини.

Код спрацьовує лише один раз. При повторному введенні сайт видасть повідомлення про те, що такий код вже використовувався.

Перевірка на фото упаковки.

Цей спосіб підійде, якщо ваша машинка була випущена до 2020 року або вам не вдалося виконати перевірку за кодом. Для цього можна відправити фото в спеціальній формі за 🔗посиланням.

Один из вариантов оригинальной коробки. Один із варіантів оригінальної коробки.

До фото є вимоги, яких потрібно дотримуватися. Також необхідно прикріпити фото чека, який був виданий при покупці машини.

Лише оригінальні Moser 1400!

Що стосується машинок в магазинах PROKRASA, то будь-яку Moser 1400 можна перевірити описаними способами. Ми кілька наших машинок перевірили та отримали 100% підтвердження оригінальності. Хоча в цьому жодних сумнівів і не було.

Рекомендовані товари
Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Поки немає відгуків