Фотозвіт з семінару PROKRASA і Elea Professional Artisto (14.04.2021)

Категорії
Категорії

Навесні оживає і оновлюється не тільки природа, а й бажання дівчат бути яскравими і красивими. А PROKRASA завжди готові сприяти отриманню знань про новинки та модні тренди в б'юті-індустрії. І 14 квітня 2021 р провели семінар з розбором нової фарбувальний палітри Elea Professional Artisto і уходовой косметики для волосся.

Семінар складався з двох частин: ознайомчої теоретичної частини та неймовірно насиченою - практичної. У програмі розглядали питання:

  • фарбування в блонд,
  • техніки предпігментаціі, репигментации і пігментації,
  • робота знебарвлюючих препаратів і мікстон,
  • нейтралізація і посилення відтінків,
  • полуперманентние Тоннеру Elea Professional Artisto,
  • складності фарбування сивого волосся,
  • стабілізація кольору і постуход за фарбованим волоссям.

І, природно, всі ці моменти були відпрацьовані на практичній частині заняття з моделями.

День вийшов цікавим, пізнавальним і надихаючим. Інакше і не могло бути, адже зібралися люди, об'єднані спільними інтересами і роботою. А також загальними проблемами і питаннями, з якими допомогла розібратися, присутня на семінарі технолог.

Семінар проводила національний технолог ТМ Elea Professional - Олена Нестеренко (практикуючий перукар-стиліст, учасник Ukrainian Fashion Week, призер конкурсу колористів Color Life 2013, Невські береги, м.Санкт-Петербург).

Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)

Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)Семінар PROKRASA та Elea Professional Artisto (14.04.2021)

Коментарі
Ваше ім'я*
Введіть ваш коментар*
Поки немає відгуків